Om verdenerdin.no

Idéen til nettsidene kom etter å ha slitt med å finne de billigste alternativene til forbrukslån, kredittkort og brukskreditter. Den jungelen som finnes av tilbud fra bankene og kredittselskapene er så godt som uoversiktlig i dagens marked. Pengene sitter løst hos bankene, og ”alle” ser ut til å ønske å gi oss lån.

De fleste som har lån vet at dette ofte utgjør det største innhogget i lønnskontoen, spesielt om man har boliglån. Kommer det lån til bil, litt kredittgjeld eller et smålån på toppen, kan utgiftene bli betydelige. De som ønsker seg en bedre økonomisk hverdag er tjent med å være oppdatert både på hvilke banker som har de rimeligste tilbudene, og også hva en selv kan gjøre for å få bedre betingelser på renter og gebyrer.

Dette er hva våre sider ønsker å hjelpe til med. Gjennom nyttige artikler, og omtaler av bankenes låneprodukter og betalingsløsninger, får leseren bedre grunnlag for å velge rett. Antallet besøkende øker nesten daglig, noe som vitner om at vi er på rett kjøl i denne sammenhengen.